Szolgáltatások – Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest városában, cégünk szolgáltatásai

A költöztetés Budapest városában olcsón és gyorsan valósítható meg cégünkkel. Magánlakások és irodák költöztetésével egyaránt foglalkozunk. Cégünk vezetője 1988 óta foglalkozik fuvarozással, így a sok éves tapasztalatokkal profi költöztetést garantálunk minden ügyfelünknek. Alkalmazottaink mind megbízható a rakodásban jártas szakemberek. A költöztetés mellett cégünk csomagolóanyagok beszerzését is biztosítja, mint például papírdobozok, buborékfóliák és ragasztószalagok. Teherautóinkra árubiztosítás van, de ennek igénybevételére cégünk működése óta még sosem olt szükség. Cégünk nem csak a szállítással foglalkozik, igény esetén a bútorok szét és összeszerelését is vállaljuk, ilyen jellegű igényeit azonban kérjük mindenképpen jelezze előre!

Cégünk fő profilja  a költöztetés Budapest városában, de ez mellett számos más szolgáltatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Ezek a következők:
–        Költöztetés
–        Fuvarozás
–        Nehézgépek mozgatása, szállítása
–        Motorkerékpárok szállítása
–        Kézi rakodás
–        Csomagolás
–        Bútorszerelés
–        Rakodók biztosítása
–        Zongora – Pianínó szállítása
–        Lakossági költöztetés
–        Iroda költöztetés.

Hasznos tanácsok – Költöztetés Budapest

A sok éves munka során összegyűjtött tapasztalatokkal szeretnénk ügyfeleinknek is segíteni. Tanácsainkkal gördülékennyé teheti költöztetését, a gördülékenységgel időt tud megspórolni, az idővel pedig pénzt!

–        Mindenképpen biztosítson a lakáshoz minél közelebb található parkolóhelyet, a parkolóhelynél fontos, hogy megoldható legyen a teherautóba való ki-, és bepakolás.
–        Biztosítsa a lakásba való bejárhatóságot, legyen nyitva a lépcsőház és a lift is legyen bővített. Fontos, hogy a szállítandó bútorok, kiegészítők hozzáférhetők legyenek.
–        Sokat segíthet, ha a szállításra váró dobozokat, csomagokat beszámozza, így sokkal könnyebben és gyorsabban lehet ellenőrizni a szállítmány készletét.
–        Semmiképpen se használjon olyan zsákokat, dobozokat a csomagoláshoz, amelyek nem bírják a terhelést. Ezek könnyen szétszakadhatnak és kár keletkezhet.
–        Személyes tárgyait, értékeit ne csomagolja dobozba, tartsa magánál.
–        Azokat a tárgyakat, amelyek törékenyek kibélelt dobozba csomagolja. Sokat segít munkatársainknak, ha meg is jelöli ezeket a dobozokat.
–        Minden bútort teljesen ürítsen ki szállítás előtt.

A részletes megtervezés – Költöztetés Budapest

Ahogy azt már említettük cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik. Bármilyen kérdése merül fel a költöztetéssel, keressen minket bizalommal. A költöztetés Budapest városában nem bonyolult folyamat, abban az esetben, ha mindent tudatosan előre megszervezünk. Ha bizonytalan ezekben a lépésekben, vagy csak nem tudja merre induljon, hívjon minket!

Költöztetés budapest képekMeg kell szervezni a költöztetés napját. Az időpont meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy mikor költözhet be új otthonába, illetve, hogy az új lakók mikor költöznének be. Ha ezek a dátumok megvannak, fontos, hogy olyan napra szervezze a költözést, amely nem a legforgalmasabbak közé tartozik. Ajánlatos a forgalmi csúcsokat is elkerülni. A dobozolást is próbálja tudatosan megtervezni. Az sem árt, ha saját magának jelöli, hogy melyik dobozban mit talál. Ezek elsőre kevésbé tűnhetnek fontosnak, előnyeit a kicsomagolásnál tapasztalja majd meg. Sokkal gyorsabban ki lehet csomagolni, ha előre tudja miben mit talál. Ha nem tudja honnan szerezzen dobozokat ne essen kétségbe, cégünktől azt is rendelhet! A költöztetés Budapest városában csak elsőre tűnik bonyolult és nehezen kivitelezhető folyamatnak, cégünkkel gyorsan és biztonságosan költözhet!

A hozzászólások le vannak tiltva.