Költöztetési árak, költöztetés Budapest területére szóló díjak

Költöztetés Budapest – Mik az árak?

koltoztetes-budapestA költöztetés Budapest területén minél problémamentesebb lebonyolítása a saját érdekünket szolgálja. Akár tetszik akár nem, ha nem akarunk magunk elvégezni minden munkát és nincsenek ismerőseink, akik segíteni tudnának, fizetünk kell a költöztető cégnek. A költöztetés Budapest területén és vidéken is ugyanazzal a folyamattal történik, a becsomagolás és kicsomagolás része így is-úgy is a miénk, de a bepakolást, szállítást és kipakolást jobb, ha egy profi, erre specializálódott cégre bízzuk. A költöztetés Budapest körzetében találjuk a legtöbb alkalmas céget, fontos, hogy azok a szempontok alapján válasszuk ki a szolgáltatót, amik a számunkra a legfontosabbak, és mielőtt döntünk, több céget is keressünk fel. Tudom, hogy fontos, hogy minél olcsóbban tudjuk megúszni a költöztetést, mert egy ilyen időszakban egyébként is rengeteg pénzt kell kiadnunk, de azért nem szabad, hogy minden áron a spórolás legyen a legfontosabb.

Az olcsó költöztetés hátránya – Költöztetés Budapest

koltoztetes-budapestHa olcsón rendelünk költöztetési szolgáltatást számolnunk kell azzal a rizikóval, hogy a kapott szolgáltatás minősége nem lesz megfelelő. Nem olyan sarkalatos ez a dolog, mint amilyennek elsőre látszik, csak pár pont van, ahol kiütközhetnek a minőségbeli különbségek. A költöztetés Budapest területén talán a legolcsóbban megrendelhető, mivel itt van a legtöbb cég, itt a legnagyobb a konkurenciaharc. Sok olyan budapesti költöztető cég van, ami külön szakosodott egy-egy területre, például irodaköltöztetésre, vagy nemzetközi szállítmányozásra. Az olcsó költöztetés hátrányai olyan területeken ütközhetnek ki, mint például az, hogy a cég milyen autóparkkal rendelkezik, lehet, hogy nagyon olcsó, de csak egy közepes méretű teherautójuk van, holott nekünk egy nagyra lenne szükségünk, és így kettőt kell fordulni, ez már drágább, mintha az eleve többe kerülőt rendeltük volna meg. Sokan nem vagyunk jártasak a költözésben és nem gondolunk bele ilyen alapvető tényezőkbe. Költöztetésnél Budapesten és vidéken is nagyon sokat dobhat, vagy elvehet a szolgáltatás minőségéből az, hogy a cég milyen segédeszközökkel dolgozik. Ez korrekt, profi költöztető cég a minél hatékonyabb, gyorsabb, precízebb munkára törekszik. Ha olcsóbban vesszük igénybe a szolgáltatást, segédeszközök nélkül sokkal több időbe és így több pénzbe is fog kerülni a költöztetés Budapest körzeteiben és vidéken is.

A költöztetés Budapest területén és vidéken is két elszámolási lehetőség közül választhatunk. Az egyik az órabéres, a másik a fix béres. Az óradíjas bérezésnél annyit fizetünk, amennyi időt ténylegesen a költöztetésünkkel töltenek, menet közben befolyásolhatjuk a végösszeget, egy-egy logikusabb lépés bevezetésével, viszont az az általános tapasztalat, hogy az ismert tarifák mellett is mindig többre jön ki a végösszeg, mint amit a megrendelő kalkulál magának. Itt oda kell figyelni az időhúzásra, és ami még plusz szokott lenni, hogy minden megkezdett negyed órát egésznek számolnak fel. A fix áras költöztetésnél pontosan tudjuk előre, hogy mennyit fogunk fizetni, ebben az árban már a felmérés díja is benne van. Ebben az esetben nincs szó időhúzásról, hiszen a költöztető cégnek is a minél hamarabbi végzés az optimális.

Sok költöztetés Budapest területén sok pluszba kiszabott felárak miatt drága. Jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy ezeknek több mint a fele nem jogos. Ami jogosan kiszabott extra díj az a túlsúlyos tárgy szállításánál kiszabott plusz költség és a minimum fizetendő díj (általában 3 óra költsége). Nem jogos a :

–          hétvégi felár

–          lépcsőpénz, emeletdíj

–          szerelésért felszámolt díj.

Professzionális költöztetés Budapest területén – Hívjon 0-24-ben 06-20-263-1966!

A hozzászólások le vannak tiltva.