Költöztetés Budapest városában

A leghatékonyabb költöztetés Budapest városában

A költöztetés Budapest városában akkor lehet hatékony, ha minden tényezőt figyelembe veszünk a költöztetés megszervezésénél. A számba veendő tényezők sokfélék. Figyelembe kell venni, hogy a város mennyire forgalmas részéről, illetve részére költözködünk. A költöztetés Budapest városában akkor lesz a gördülékeny, ha olyan időpontra tervezzük, amellyel elkerüljük a csúcsforgalmi terminusokat. Így a költöztetés időpontja semmiképpen se essen a reggeli csúcsforgalmi időszakra és a délutáni dugóra. A legjobb még vagy kora reggel vagy délelőtt bepakolni. Délutánra nem ajánlott hagyni a bepakolást, mivel, ha esetleg egy messzebb eső városba költözünk, a kipakolás belecsúszhat az éjszakába. Fontos, hogy minden előre be legyen csomagolva, a pakolásnál már tényleg csak pakolni kelljen!

Mennyibe kerül a költöztetés Budapest városában?

költöztetés budapest városábanA költöztetés Budapest városában a legköltségesebb, ha az országos arányokat nézzük. Árainkat úgy határoztuk meg, hogy az korrekt is kifizethető legyen. Cégünk kínálatában két autó közül is választhat, a nagyobb autó óradíja, és kiállási díja drágább.

A kisebb autó 3,5 t nyom, 20 m3 ponyvás, emelőfalas tehergépkocsi. Nagyobb autónk 7,5 tonnás, 30 m3 dobozos tehergépkocsi. A kisebb teherautó kiállási díja 3000 Ft, óradíja 4000Ft, kilométer díjat csak vidéki szállításnál számolunk fel, akkor az ára 130.-Ft/Km. A nagyobb autó kiállási díja 4000 Ft, óradíja 5500 Ft. Vidéki szállítás esetén kilométerdíja 150 Ft. Mindkét autó minimális óradíja két óra, annál kevesebbet nem tudunk kiszámlázni. Az autó mellé profi rakodókat is biztosítunk, óradíjuk 1300 Ft. Mindig a megrendelő igényihez igazodunk, ha több rakodó munkás kell azt is tudjuk biztosítani. Cégünknél 300 Ft- ért költöztető dobozokat is be tud szerezni. A dobozok ötrétegűek, így nehezebb tárgyakat is biztonságosan lehet beléjük csomagolni. Harminc doboz rendelése esetén ingyen házhozszállítást biztosítunk. A költöztetés budapesti árai az ÁFA-T nem tartalmazzák.

A kapcsolatot több csatornán keresztül is felveheti velünk! Kereshet minket telefonon, a 06-20-263-1966 számon, küldhet faxot a 06-1-3684-582 számra. És mailt is írhat nekünk az info@simcargo.hu vagy az info@koltoztetes-fuvarozas.hu címre. Ha bármilyen kérdése van, ezeken az elérhetőségeken nyugodtan felteheti.

Néhány hasznos tanács – Költöztetés Budapest

Az alábbi tanácsok megfogalmazását cégünk munkatársai állították össze. Alapjául a mögöttünk álló több éves tapasztalat szolgált. A költöztetés Budapest városában akkor lesz gyors, ha a lakóhelyéhez minél közelebb parkolót biztosít. Ez a gyors bepakoláshoz és a gyors kipakoláshoz is szükséges. Fontos, hogy a lakás és az autó között járható útvonal legyen biztosítva, ez leginkább a bejárati ajtók nyithatóságára vonatkozik és a lift használhatóságára, kibővíthetőségére. Praktikus, ha az összecsomagolt dobozokat és zsákokat megszámozza, így amikor kipakolunk, könnyen ellenőrizni tudjuk, hogy biztosan minden megvan. Fektessen nagy hangsúlyt az akadálymentesítésre, ez a lakáson belül is fontos és a folyosókon is. Minden virágot, tárolót igyekezzenek elpakolni az útból. Olyan dobozokba, zsákokba csomagoljon, amelyek bírják a terhelést, ha ezek kiszakadnak az sok kellemetlenséget és fennakadást okozhat a pakolásban. A szekrényeket és egyéb tárolókat teljesen ürítse ki, ezzel azok épségét óvja meg. A költöztetés Budapest városában a megfelelő előkészületekkel könnyebbé és sokkal gyorsabbá tehető, bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal!

A hozzászólások le vannak tiltva.