Költözési tanácsok első kézből – Költöztetés Budapest

A költöztetés Budapest városában

Költöztetési tippek BudapestA költöztetés Budapest városában sok szempontból jóval bonyolultabb folyamat, mint vidéken egy kisebb városában. A főváros túlzsúfolt, állandóan forgalmas, sok a szűk utca, amelyet egy nagyobb teherautóval nehéz megközelíteni. Ezek a tényezők miatt a költöztetés Budapest városában úgy a legegyszerűbb, ha profi szakembereket kérünk fel a folyamat lebonyolítására. Cégünk régóta foglalkozik magánszemélyek és irodák költöztetésével is. A sok éves tapasztalatok alapján összeállítottunk egy szempontlistát. A lista azokat a legfontosabb dolgokat tartalmazza, amelyekre a költöztetésnél figyelnünk kell.

Cégünk elérhetőségei – Költöztetés Budapest

Ha bármilyen kérdése merül fel akár az alábbi listával kapcsolatban, akár árainkat illetően a következő elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot: Tel/Fax: 06-1-3684-582 vagy  Tel: 06-20-263-1966, illetve kereshet minket emailen keresztül is, címeink: info@simcargo.hu vagy info@koltoztetes-fuvarozas.hu.

Tanácsok költöztetéshez – Költöztetés Budapest

–       Az első és egyben legfontosabb az, hogy az ingatlanhoz minél közelebb tudjon leparkolni teherautónk. Minél távolabb találunk parkolót, annál nehézkesebb és hosszadalmasabb lesz a bepakolás. A közeli parkoló nem csak annál az ingatlannál fontos, ahonnan költöztetünk, hanem ott is, ahová beköltöztetünk. A megfelelő parkolási lehetőség a gyors és gördülékeny költöztetés első alappillére. A költöztetés Budapest városában akár több órával is csúszhat a megfelelő parkolóhely hiányában.

–       Budapesten többségünk társas házban vagy panel lakásban él. A költöztetés hatékonyságához biztosítania kell a bejárati ajtó vagy esetenként bejárati ajtók nyithatóságát. Fontos, hogy az ajtókat a lehető legtágasabban tudjuk kinyitni, így nem kell a nagyobb bútorok kivitelén sakkozni, azok gyorsan és egyszerűen vihetők. Sok házban közös képviselőtől vagy gondnoktól lehet kulcsot kérni, ezért fontos, hogy ez ügyben időben intézkedjen.

–       A panel és társasház problémaköréhez tartozik még a lift is. A lift tágasabbra nyitásához szintén kulcs kell, ezt se felejtse el beszerezni! A gyors költöztetés Budapest városában kölcsönös együttműködést igényel.

–       A gördülékeny költözéshez fontos a precíz csomagolás, ez Önnek is és nekünk is érdekünk. A legjobb, ha a csomagokat megszámozza, így könnyen és gyorsan tudjuk leellenőrizni azt, hogy minden hiánytalanul meg van-e. Ebből nem szokott probléma lenni, de az ügyfél érdekeit figyelembe véve ez fontos szempont. Fontos továbbá, hogy azokat a dobozokat, csomagokat, amelyekben törékeny tárgyak vannak, jelölje meg! Ez csak egy apró biztonsági intézkedés!

–       A vékony zsákokat, gyenge papírdobozokat, ha csak lehetőség van rá mellőzze! Ezek könnyen szakadnak, és nem bírják a terhelést. Papírdobozokat akár cégünktől is rendelhet.  Egy doboz 300 Ft + ÁFA. Ezek öt rétegű, erős papírdobozok, amelyek hosszú távon bírják a terhelést.

–       A költöztetés Budapest városában jobb, ha a csúcsforgalmi időszak megkerülésével történik. Úgy jobb időzítenünk, hogy még a reggeli csúcs után és a délelőtti előtt a folyamat végére érjünk.

–       A nagyobb bútorokat teljesen ürítse ki, azok megpakolva túl nagy súllyal bírnának. Minden értéktárgyát, személyes papírjait tartsa magánál, semmiképpen se csomagolja be valamelyik dobozba.

A költöztetés Budapest városában a megfelelő előkészületekkel, órákkal rövidebb folyamattá tehető, bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal a fentebb megadott elérhetőségeken!

A hozzászólások le vannak tiltva.