Kiköltözés Budapest városából

A költöztetés Budapest városából megfelelő előkészületekkel könnyen és gyorsan lebonyolítható folyamat. Bármilyen kérdése van keressen minket bizalommal. Sok éves tapasztalat áll mögöttünk, így bármilyen költöztetés profi lebonyolítását vállaljuk. Szolgáltatásaink széles körűek, vállaljuk irodák és magánszemélyek költöztetését is, motorok, speciális tárgyak szállítását.

Mit kell átgondolni – Költöztetés Budapest

Dobozolás – Költöztetés Budapest

kiköltözés Budapestről - költöztetőA költöztetés Budapest városából a megfelelő előkészületekkel gyorsan és könnyen lezongorázható folyamat. De előtte mindent alaposan át kell gondolni. A megfelelő csomagolás elengedhetetlen a költöztetés zavarmentességéhez. Csomagolás közben a legcélravezetőbb, ha szelektál is. Ha olyan tárgyak akadnak a kezébe, amelyeket már évek óta nem látott és még csak nem is hiányolt ne őrizgesse őket tovább. Mindentől ami felesleges meg kell szabadulni. Különösen fontos a használati tárgyak átválogatása és kiszelektálása akkor, ha egy kisebb lakásba költözik. Mindent tudatosan csomagoljon, ne keverje össze a dolgokat, ezzel csak a saját dolgát könnyíti meg. A legjobb ha a dobozokat fel is címkézi, így amikor csomagjait az új lakásban kipakoljuk már tudjuk mit melyik helységben kell lerakni. A törékeny tartalmú dobozokat mindig jelölje meg! A csomagolás hosszadalmas és időigényes munka, talán a legjobb, ha költözés előtt pár nap szabadságot igényel.

Fontos, hogy használati tárgyait megfelelő minőségű dobozokba csomagolja. Cégünktől lehetősége van megbízható minőségű dobozok megrendelésére. Amennyiben háztartásában akadnak használt dobozok természetesen azokat is újrahasznosíthatja, de ezzel kapcsolatban egy jó tanács. Azokat a dobozokat, amelyekben korábban folyékony anyagot tartottak inkább nélkülözze.

Bútorok – Költöztetés Budapest

A bútorokat mindig teljesen ki kell üríteni, csak üres bútorok szállítását vállaljuk. A költöztetés Budapesten sokaknak a régi típusú társasházakban a lift hiánya miatt nehézkes. Profi rakodókkal dolgozunk, így garantálhatjuk, hogy bútorai sérülés nélkül kerülnek az új lakásba. Költözés előtt mérlegelje, hogy a szállításra váró bútorok pontosan mekkorák. A bútorok száma és mérete fontos ahhoz, hogy tudjuk mekkora autóra van szükség a költöztetéshez. Speciális igényeit kérjük jelezze előre, ilyen lehet például a zongora szállítása, hatalmas fali tükör, vagy motor.

Költöztetés Budapesten

Az előkészületek fontos részét képezi a költöztetésnek Budapesten a parkoló biztosítása. A sok szűkös utca és az állandóan nagy forgalom miatt fontos, hogy a szállító autónak helyet biztosítson. A lakás ajtajához a lehető legközelebbi parkolót próbálja meg lefoglalni, hiszen így a bepakolás is könnyebb és gyorsabb lesz. Próbáljon meg minél nagyobb parkolási teret biztosítani, hiszen a szállító autónak körülbelül akkora helyre van szüksége, mint két – három személyautónak. A parkoló helyét kukákkal vagy kötéllel tudja körbevonni, lefoglalni. Mindenképpen táblázza ki, hogy költöztetés, vagy áruszállítás. Biztosítsa a lakáshoz való feljárhatóságot, a bejárati ajtó nyitva tarthatóságát és lehetőség szerint a lift kibővítését. Ezekkel az apró lépésekkel sokat könnyíthet a költöztetés folyamatán.

Kisállatok, növények – Költöztetés Budapest

A növények szállításával kapcsolatban mindenképpen fogadja meg tanácsunkat és a költözés előtti este már ne öntözze őket. A kedvencek költöztetése természetesen nem a raktérben történik, kedvencei kényelmére és biztonságára is figyelmet fordítunk. A költöztetést Budapesten előzetes konzultációk után végezzük el, minden különleges kívánságát, speciális szállításra váró tárgyát, vagy éppen kisállatát jelezze, hogy minél pontosabban tudjuk felmérni a terepet és kalkulálni a szükséges eszközöket, illetve autót.

A hozzászólások le vannak tiltva.