Iroda költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest városában

A költöztetés Budapest városában több ok miatt is bonyolultabb folyamat lehet, mint egy vidéki költöztetés. A főváros zsúfolt, nagy a forgalom, sok utca szűk és kevés a parkolóhely. Különösen nehéz a parkolás megoldása egy nagyobb teherautóval. Éppen ezek a szempontok miatt, amennyiben a költözetés Budapesthez kötődik alaposan meg kell tervezni. Az alaposan kigondolt részletekkel a költöztetés gördülékennyé tehető. Budapesten gyakori az irodák költöztetése. Az iroda költöztetés Budapest városában jóval nagyobb szervezést igényel, mint egy magánlakás költözetése. A magánlakásnál fontos, hogy legyen biztosított parkoló és szabad bejárás a lakáshoz, hogy a berakodás folyamatos lehessen. Fontos, hogy minden precízen legyen becsomagolva, jó teherbírású dobozokba. Mindig megkérjük ügyfeleinket, hogy a törékeny tartalmú dobozokat vagy nagy értékű csomagokat jelöljék meg. A bútorokat teljesen ki kell üríteni. Célszerű a berakodást olyan időpontra tenni, ami nem a csúcsforgalmi szakaszba esik.

Irodák költöztetése Budapest városában

iroda költöztetés budapest városábanAz irodák költöztetése jóval nagyobb volumenű előkészületeket igényel. Mint azt partnerlistánkon is láthatja cégünk, rendszeresen foglalkozik irodák költöztetésével. Az iroda költöztetés Budapest városában mindig attól függ, mekkora irodát költöztetünk. Kisebb irodák átköltöztetése gyors és egyszerűbb folyamat, míg a nagyobb irodák átköltöztetése akár egy napos program is lehet. Az irodákat célszerű hétvégéken költöztetni, amikor egyébként sem folyik munkavégzés. A csomagolás az irodai alkalmazottak feladatköre. A személyes tárgyait mindenkinek magának kell biztonságosan elcsomagolnia. A papírokat szintén az alkalmazottaknak kell átlátható rendszerbe csomagolni. A számítógépek összecsomagolására vagy az IT munkatársakat kérik fel vagy az alkalmazottakat. Akárcsak a magánszemélyek költöztetésénél itt fontos, hogy jelölve legyenek a törékeny, sérülékeny dobozok. Cégünktől vásárolhatnak a csomagoláshoz ötrétegű dobozokat, 300 Ft + ÁFA áron. 30 doboz feletti mennyiségnél, a dobozokat ingyen kiszállítjuk a helyszínre. Ha kisebb irodát kell gyorsan átköltöztetni cégünk a késő esti munkát is vállalja. Az irodák költöztetése Budapest városában a megfelelő előkészületekkel gördülékeny. Amennyiben az iroda a belvárosban van, és nem rendelkezik saját parkolóval, akárcsak a magánlakásoknál itt is biztosítani kell a minél közelebbi parkolóhelyet és a bajáratok nyitottságát.

Az iroda költöztetés díja – Költöztetés Budapest

Az iroda költöztetés Budapesten több tényezőtől együttesen függ.  A díjszabásnál számít az iroda mérete, a költöztetés távolság, hogy hány ember szükséges a költöztetéshez, illetve mekkora autó kell. Cégünk két autóval rendelkezik. Az irodák költöztetése előtt, munkatársunk ellátogat a helyszínre, hogy elvégezzék az előzetes díjkalkulációt és állapotfelmérést. Így semmilyen meglepetés sem érheti ügyfeleinket, és cégünknek is fontos, hogy felmérje a költöztetés helyszínét. A lépcsőket, a bejárókat, a parkolási lehetőséget és az iroda méretét, illetve a költöztetés körülbelüli mértékét.

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon, a kapcsolat menüpont alatt.  Honlapunkon tájékozódhat továbbá árainkról és szolgáltatásainkról. A költöztetés Budapest városában alapos megtervezéssel, profi szakemberekkel gyors és egyszerű folyamat lehet!

A hozzászólások le vannak tiltva.